Menu
Forret
Deliens egen varmrøget laks
cremet dressing med kapers og krydderurter
Dampet grønne asparges
Syltede rødløg
friske salater
Hertil brød
Hovedret
Tornedos af oksemørbrad
Små smørstegte kartofler vendt i urter
taglagt italiensk inspireret grøntsagsfad med aubergine, squash, rødløg , tomater og urter
gulerods pure
kraftig rødvinssauce
Dessert
kraftig chokoladekage med chokolade og hindbærmousse
karamelsauce
Bær og knas
tilkøb natmad:
fransk løg suppe med ostebrød klar til gratinering
45 kr. pr. person
Tilkøb
Kransekage konfekt
25 kr. pr. stk.
forret og dessert kommer anrettet på fade klar til at sætte på bordet.
hovedret skal lunes før servering.
Der medfølger en køreplan til menuen, så i let og enkelt kan se, hvordan i klargøre de forskellige retter.